Diverse gasten op herhaling in ‘Echt Esther’

Het is meivakantie en dat betekent dat een aantal programmamakers van Radio Aalsmeer even gaan genieten van een paar dagen welverdiende rust. Maar dat betekent niet dat je je favoriete talkshow hoeft te missen. Presentatrice Esther is in haar uitgebreide archief gedoken en heeft een leuke eerder uitgezonden uitzending opgezocht. Deze zal komende week worden herhaald.

Donderdag 21 april om 19.00 uur zal de uitzending van ‘Echt Esther’ van 17 maart jl. herhaald worden. Tijdens die uitzending was er echt sprake van een lokaal feestje. Esther ontving die uitzending meerdere enthousiaste gasten. Zo kwam @weerfoto_frans zijn nieuwe boek promoten, vertelde @linda.deree over hoe zij herinneringen kan bewaren in een mooi object van textiel, kwam @annemariementink vertellen over IEMT en maakte Ingrid iedereen enthousiast voor vis collageen.

Gepubliceerd: 18 april 2022 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×