'Aalsmeer by Night' gaat 'Back in Time'

Donderdag 21 april is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer!
Presentator Meindert van der Zwaard duikt deze avond vanaf 20.00 uur in de Dance Classics uit de jaren 70 en 80.

Zaterdagavond 30 april is het Dance Classics feest ‘Back in Time’ weer terug in The Beach in Aalsmeer. Als voorproefje draait Meindert donderdagavond de beste disco-muziek uit die twee decennia. Welke disco-klanken lokken jou weer naar de dansvloer? Aan welke disco-hits heb jij de leukste herinneringen? Ook in de reguliere ‘Aalsmeer by Night’ vanaf 22.00 uur gaan we ‘Back in Time’.

Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 18 april 2022 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×