Familie Meijer bij 'EchtWel'

Donderdag 7 april is de familie Meijer uit Aalsmeer te gast bij de maandelijkse talkshow ‘EchtWel’ om 19.00 uur.

De ouders Geeske en Hein zijn bijna 12 jaar getrouwd. Met Ben (11) en Justus( 9) zijn ze een gezellig druk gezin. Hein is ook wel bekend als Little Boogie Boy. Hij speelt bluesmuziek en heeft een eigen band.

Geeske Meijer. werkt bij HilverdaFlorist in De Kwakel als HR Manager. Haar grootste hobby is voetbal, bij het enige echte veterinnen team van SCW in Rijsenhout.

Ben is leerling van de Jozefschool in Aalsmeer. Hij zit in groep 8. De Jozefschool is dit jaar voor het eerst gestart met de tuinbouw battle van Greenport. En ze zijn met de school ook nog winnaar geworden van de battle!! Hij zit op basketbal bij Basketbal Vereniging Aalsmeer. Ze zijn een sterk team en hebben dit seizoen alle wedstrijden nog gewonnen.

Justus zit ook op de Jozefschool, in groep 6. Justus gaat iedere dinsdag boksen bij Fitness Aalsmeer. Hier worden lessen georganiseerd speciaal voor kinderen. Op zaterdag gaat Justus naar scouting Tiflo. Dan spelen ze lekker buiten en ook de kampen vindt hij heel leuk. Drummen deed hij ook. En een optreden met Hein tijdens de akoestische online avond in Bacchus was natuurlijk helemaal leuk. Zou hij ervan dromen om zijn vader als artiest achterna te gaan?

Esther Sparnaaij gaat dit en meer vragen donderdagavond. Luister en kijk je mee? Dat kan vanaf 19:00 uur op kanaal 12 en overal ter wereld via www.radioaalsmeer.nl

Foto: familie Meijer

Gepubliceerd: 5 april 2022 om 18:32 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×