'Nederlandse Top 10' zondag eenmalig om 17.00 uur

Vanwege de live locatie-uitzending van het Sport en Cultuur Event, dat zondag 10 april plaatsvindt in Sportcentrum De Waterlelie, wordt de uitzending van de Nederlandse Top 10 eenmalig verschoven naar 17.00 uur. Dan presenteert Meindert van der Zwaard weer het overzicht van ‘De Nederlandse Top 10’, de muzikale lijst van de tien populairste en meest succesvolle Nederlandse producties uit de hitparade van vandaag.

Je hoort de nummers 10 t/m 1, netjes op een rij in de juiste volgorde. Staat Antoon nog op nummer 1? Staat Kris Kross Amsterdam nog op de vluchtstrook? Wie is de Bieber van de kroeg? Alle rangen en standen hoor je in het wekelijkse overzicht.

Tussendoor is er tijd voor muzikale tips voor de lijst van volgende week. Ook hoor je een grote hit van Nederlandse bodem uit het verleden voorbij komen. Binnen een uur ben je weer volledig op de hoogte!

Terugluisteren kan ook: via radioaalsmeer.nl/gemist

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 5 april 2022 om 18:46 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×