Herhaling 'Door de Mangel' met Kaylee Vermeulen

Het wekelijkse programma ‘Door de Mangel’ ontvangt al sinds 2013 iedere week een Aalsmeerder of Kudelstaarter die zijn of haar levensverhaal vertelt. Afgelopen maandag was dat kapitein Kees Joore. De geboren Haarlemmermeerder vaart al jaren voor dezelfde rederij en gaf aan ook na zijn pensionering te blijven varen, maar dan wel of de Aalsmeerse binnenwateren. Joore noemde zichtzelf trouw, behulpzaam en grappig. Varen met zijn Verhoef-bootje, grasmaaien en zingen zijn de bezigheden naast zijn werk. Vervelen komt niet voor in zijn woordenboek.

Het is gebruikelijk dat de gast een opvolger aandraagt. Maar o.a. door de Paasdagen lukt het hem (nog) niet iemand te vinden. Wie er op 25 april achter de microfoon zal kruipen, is nog even onbekend. Op Tweede Paasdag kunt u echter luisteren naar een herhaling van 17 maart vorig jaar. Toen was Kaylee Vermeulen te gast. Samen met Gita Engel organiseert zij met ‘Golden Circle’ o.a. evenementen, bijeenkomsten en workshops. Vermeulen noemde zichzelf een doorzetter, ongeduldig en sociaal. Naast haar werk is sport een favoriete bezigheid. Zo heeft zij skilessen gegeven en tennist zij graag. Dit en meer, hoor je maandag 18 april vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 april 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×