Ontgiften en inloophuis bij 'Echt Esther'

Donderdag 14 april om 19.00 uur is er weer een nieuwe uitzending van ‘Echt Esther’. Tars Fens (38) uit Hoofddorp reageerde enthousiast op een oproepje of iemand Esther Sparnaaij meer kon vertellen over ontgiften. Zijn verhaal is uniek en positief. Door te ontgiften leeft hij nu veel gezonder en is hij zo enthousiast dat hij besloot andere mensen hiermee te gaan helpen. Met een positieve reset en gezonde keuzes.

De tweede gast donderdag is Riet Verbeek. Zij komt vertellen over Inloophuis Esparansa, zij hebben het moeilijk gehad in de Corona tijd en zijn bezig met initiatieven om Esparansa een financiële impuls te geven. Het is een plek om samen te eten, of iets doen. Esperanza wil aan mensen rust, gezelligheid en een luisterend oor geven op een ontspannende manier. Op een laagdrempelige manier in een tijd waarin het niet makkelijk is als je te maken hebt met kanker.

Natuurlijk is er ook deze week een mooie column van Truus Oudendijk.

Heb jij een vraag voor Tars of Riet, mail deze voor 14 april naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan donderdag vanaf 19:00 overal ter wereld via www.radioaslsmeer.nl

Foto: Tars Fens

Gepubliceerd: 11 april 2022 om 11:07 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×