‘Door de Mangel’ kiest het ruime sop

De Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ mocht afgelopen maandag groot voetbal, Ajax en Cruijff-fan Marco Schouten ontvangen als 342e gast. Marco is een trotse vader en opa die werkzaam is op de veiling, maar vertelde vooral over zijn idool: Johan Cruijff. De grootste Nederlandse voetballer allertijden speelt een belangrijke rol in zijn leven. De optimistische, eigenwijze en ongeduldige Aalsmeerder werd ook nog eens verrast met kaartjes voor de musical ‘14’ spontaan aangeboden door de firma AFAS. Twee vragen gesteld door luisteraars van het programma, leerde ons verder dat Marco ook een bewonderaar is van koningin Maxima.

Schouten zette natuurlijk de traditie voort door op zoek te gaan naar een nieuwe gast. Hij vond deze in de persoon van Kees Joore. “Kees is een zeeman. Kapitein op meerdere schepen. Hij zit vol mooie zeemansverghalen”, lichtte Marco Schouten zijn keuze toe. Hij wil graag weten of Kees na zijn naderende pensioen nog wel het ruime sop blijft kiezen.

Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 11 april vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kees Joore

Gepubliceerd: 5 april 2022 om 18:49 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×