KCA Jazz met Trio Jos van Beest

Aalsmeer – Onder de titel ‘Exclusively for Oscar’ kunt u op zondag 24 april genieten van muziek in de traditie van de legendarische Canadese jazzpianist Oscar Peterson. Na ruim twee jaar keert Jazz op de Haven weer terug met  Trio Jos van Beest.
Jos van Beest staat sinds 1999 onder contract bij het exclusieve Japanse jazzpiano-label Atelier Sawano en ter ere van zijn grote super swingende voorbeeld heeft hij een nieuw (zijn elfde, zijn twaalfde?) album gemaakt, geïnspireerd op het eerste originele trio van zijn idool: met gitaar en contrabas. Dat komt hij zondag op De Nieuwe Meer presenteren. Het kan weer!

Inloop vanaf 15.30 uur en aanvang concert 16.00 uur. Detoegang is gratis, maar uw gift is onmisbaar. Brasserie Nieuwe Meer, Stommeerweg 2 in Aalsmeer.

Foto: Jos van Beest, Vincent Koning en Hans Mantel

Gepubliceerd: 19 april 2022 om 7:51 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×