Laatste werkzaamheden rondom busbaan N196 op een rij

Aalsmeer – De maand april staat voor de provincie Noord Holland in het teken van de laatste werkzaamheden rondom de nieuwe busbaan tussen Haarlemmermeer en Uithoorn. Er worden er voornamelijk nieuwe bewegwijzeringsborden bij de diverse kruisingen geplaatst. Hiervoor zal een deel van de busbaan, de naastgelegen Burgemeester Kasteleinweg en de N196 zijn afgesloten voor wegverkeer. Verkeer wordt overdag ter plaatse langs het werk geleid.

In de avond en nachten van 13, 15 en 21 april moet verkeer rekening houden met een omleidingsroute via de N201. De werkzaamheden ten aanzien van het plaatsen van bewegwijzeringsborden worden voornamelijk overdag uitgevoerd, het verkeer zal dan worden geregeld door verkeersregelaars, enige verkeershinder is dan ook te verwachten. De nachtelijk werkzaamheden gelden afsluitingen en omleidingen verkeer moet dan rekening houden met vertraging. Alle vernoemde werkzaamheden vinden plaats tot begin mei.

– Op 6 april is het fietspad en de rijbaan voor autoverkeer afgesloten tussen 20.00 uur – 05.00 uur ter hoogte van de Anthony Godinweg. Fietsverkeer kan omrijden via de Salomon Dierkenslaan, Het autoverkeer wordt over de busbaan geleid.
– Op 6 en 7 april is de rotonde Van Cleeffkade richting het centrum van Aalsmeer en vanaf de Lijnbaan richting van Cleeffkade afgesloten tussen 20.00 uur – 05.00 uur. Verkeer kan omrijden via de Dorpsstraat, wel wordt er een beroep gedaan om de snelheid aan te passen in de Dorpsstraat.
– Op 8 april is de Zwarteweg (Aalsmeer) vanaf de Witteweg naar de rotonde en vanaf de Hortensialaan naar de rotonde afgesloten tussen 20.00 uur – 05.00 uur. Op 11 april is dit wederom het geval en wordt het verkeer via de 2e Mensinglaan omgeleid.
– Op 13 en 21 april is de N196 tussen de Legmeerdijk en Uithoorn afgesloten tussen 20.00 uur – 05.00 uur, verkeer wordt via de N201 omgeleid.
– Op 15 april is de Kruisweg van de kruising Fokkerweg in de gemeente Haarlemmermeer richting Aalsmeer afgesloten tussen 20.00 uur – 05.00 uur, verkeer wordt omgeleid via de N201.
– Op 3 mei is de Legmeerdijk tussen de Lakenblekerstraat en de Burgemeester Kasteleinweg in Aalsmeer afgesloten tussen 20.00 uur – 05.00 uur.

Gepubliceerd: 4 april 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×