Lynn van de Polder op herhaling in ‘Door de Mangel’

Het wekelijkse programma ‘Door de Mangel’ ontvangt al 8½ jaar iedere week een Aalsmeerder of Kudelstaarter die zijn of haar levensverhaal vertelt. Vanwege de meivakantie zal de volgende gloednieuwe live aflevering van deze Aalsmeerse talkshow op maandag 9 mei worden uitgezonden. Tot die tijd kan je twee weken luisteren naar eerdere uitzendingen. Zo kun je komende maandag 25 april opnieuw luisteren naar de uitzending waarin zangeres Lynn van de Polder te gast was.

Zij kroop niet voor het eerst achter de microfoon, maar in deze uitzending leren we de persoon achter deze zangeres kennen. Lynn werkt op een notariskantoor en volgt een opleiding notarieel recht en rechtsgeleerdheid. Daarnaast kennen we haar als de zangeres Evelynn die regelmatig begeleid wordt door haar vader. Zij omschreef zichzelf als zorgzaam, sociaal en paniekerig. Dit en meer hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Lynn van de Polder | eigen foto

Gepubliceerd: 18 april 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×