All-round fotograaf Jaap Maars in ‘Door de Mangel’

De Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ ontving afgelopen maandag als 346e gast tekstschrijfster Joke van der Zee. Opgegroeid in Plan Blom, via een bank uiteindelijk als freelancer bij de Nieuwe Meerbode terecht gekomen en nog altijd werkzaam bij dezelfde uitgever. Daarnaast runt ze een eigen tekstbureau. “Het moeilijke van dit vak is om financiële zekerheid te creëren”, vertelde Joke die zichzelf leergierig, sociaal en optimistisch noemde. Samen met Jack Muller is ze druk bezig met de realisatie van het boek “Woorden schieten raak”, speciaal voor Oekraïne.

Ook Joke ging op zoek naar een opvolger. Dat lukte uiteindelijk op de valreep, want pas tijdens de uitzending werd bevestigd dat pers-, sport en bedrijfsfotograaf Jaap Maars op Tweede Pinksterdag naar de studio komt. Ze wil van Jaap graag weten of hij het nog altijd leuk vindt om onder verschillende omstandigheden foto’s te maken.

Heb je ook een vraag voor Jaap? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl. Je hoort dan jouw vraag en meer op maandag 6 juni vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 31 mei 2022 om 9:49 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×