Mijn eerste podcast in 'EchtWel'

Stel je bent 11 en de studio voor jouw eerste podcast is al klaar, maar je wilt graag toffe gasten uitnodigen en de juiste vragen stellen. Hoe doe je dat dan? Want als je echt de zanger Flemming is de “thuis-studio” krijgt dan begint de droom werkelijkheid te worden.

Senna, Tess en Niva zijn de beste vriendinnen en zitten in groep acht. Ze houden alle drie van dansen. Samen hebben ze studio “Klets Uur” gemaakt in de loods van de ouders van Tess. Sem van Hest en Esther Sparnaaij zijn heel nieuwsgierig hoe het gaat met dat project.

Er zijn een paar dingen belangrijk voor het maken van een podcast. Wie kan dat beter vertellen dan  podcast expert Mirjam Hegger. Mirjam komt samen met haar dochter Metta (13) naar de studio. Metta is een echt paardenmeisje en gek op dieren, maar weet door haar moeder ook al het een en ander van podcasten.

Sem en Esther gaan met de dames in gesprek op donderdag 2 juni. Als je een leuke vraag hebt voor een van onze gasten, mail deze voor as donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 31 mei 2022 om 9:49 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×