Joke van der Zee in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was Jack Muller de 345e gast in ‘Door de Mangel’. De Rijsenhouter is muzikant en schrijver van liedjes en boeken. De geboren Bloemendaler is momenteel bezig met het project “Boekje voor Oekraïne”. Iedereen kan daar zijn of haar bijdrage aan leveren. Daarnaast schrijft Jack ook kinderboeken. Zo verschijnt binnenkort ‘Pep & Opa Sjek gaan vissen.’ Overigens vertoont opa Sjek wel veel gelijkenis met Jack. “Omdat ik dyslectisch ben, ben ik blij met de hulp van Esther Streefland en Joke van der Zee. 

Ook Jack ging op zoek naar een opvolger. Komende maandag neemt tekstschrijfster Joke van der Zee plaats in de studio. “We kennen elkaar al eventjes, maar hebben elkaar pas sinds kort in levenden lijve gezien”. Jack heeft niet echt een vraag voor Joke, maar wil graag dat zij haar verhaal vertelt. Heb je ook een vraag voor Joke? mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl. Je hoort dan jouw vraag en meer op maandag 30 mei vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 mei 2022 om 15:47 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×