You never walk alone met 'Sem op Zaterdag'

Sinds een aantal jaar draait Sem van Hest elke zaterdag in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ tussen 10.00 en 12.00 uur het nummer You’ll never walk alone. Begonnen indertijd omdat zijn dochter aan kanker leed en nadat zijn dochter genezen was verklaard bleef dit nummer wekelijks in het programma te horen voor eenieder die een steuntje in de rug kan gebruiken.

Inmiddels zo’n 80 verschillende versies verder kreeg Sem uit Engeland het verzoek om speciaal voor een 16-jarig meisje, dat deze week aan de behandeling tegen leukemie is begonnen, dat speciale nummer te draaien. Komende zaterdag 28 mei voor de bijna 200e keer klinkt deze evergreen speciaal voor Bailee uit de buurt van Londen.

Foto: pixabay

Gepubliceerd: 24 mei 2022 om 15:43 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×