Relationele Verleidingen en Geluksroute bij 'Echt Esther'

Esther Sparnaaij ontvangt coach en schrijfster Karen Walthuis donderdag 26 mei om 19.00 uur in de radiostudio. Relationele Verleidingen, dat is de titel van haar laatste boek. Karen is coach voor individuen, koppels en teams. Trainer voor professionele begeleiders, spreker en schrijver.

Wie doet er niet aan persoonlijke ontwikkeling tegenwoordig? We groeien en bloeien en worden er steeds gelukkiger door. En soms niet. Hoe zit dat dan? Waar kunnen we ons maar beter bewust van worden als deelnemer en als trainer?

Dit en meer vind je terug in “relationele Verleidingen”, heb jij een vraag voor Karen? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

In de tweede helft van ‘Echt Esther’ schuiven Trudy Rothe en Janna van Zon aan om alles te vertellen over de eerste Aalsmeerse Geluksroute. Deze gaat plaatsvinden het komende weekend 28 en 9 mei op tien locaties met meer dan 50 Geluksbrengers.

Meeluisteren kan overal ter wereld donderdag vanaf 19:00 via www.radioaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 23 mei 2022 om 21:14 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×