Dag van je Leven zoekt boten en hulp voor Botendag

Aalsmeer – Zaterdag 18 juni is het weer zover. Dan organiseert Stichting Dag van je Leven weer haar botendag voor honderden cliënten en medewerkers van Stichting Ons Tweede Thuis. Iedere zaterdag voor Vaderdag is het altijd een feestje op het water van de Westeinderplassen door de mooi versierde boten, maar vooral door het enthousiasme aan boord.

Door het succes van de vele voorgaande jaren, hebben zich veel cliënten aangemeld voor een paar ontspannen uurtjes op het water. Maar daar zijn wel boten voor nodig. Heeft u een boot en lijkt het u leuk om mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke ervaring te bezorgen? En kunt u zaterdag 18 juni tussen 10.00 (ontvangst boten) en 14.00 uur tijd vrijmaken om vanuit Jachthaven Kempers bij Leimuiden een rondje van circa twee uurtjes te varen? Meld u zich dan snel aan via www.dagvanjeleven.org of mail uw gegevens naar info@dagvanjeleven.org.

Bij terugkomst in de haven wordt u geassisteerd bij het uitstappen van de cliënten waarna er drinken klaar staat en gezellige muziek waarmee iedereen deze vaartocht kan afsluiten.

Andere hulp
Heeft u geen boot of lukt het deze keer niet om mee te varen? De stichting is ook op zoek naar een podiumwagen (of vrachtwagenoplegger die open kan) voor 18 juni en opslag voor de zwemvesten (circa 100). En donaties zijn uiteraard ook altijd van harte welkom.

Op de site www.dagvanjeleven.org of de Facebook-pagina kunt u zien hoe de botendag in de afgelopen jaren was.

Foto: stichting Dag van je Leven

Gepubliceerd: 17 mei 2022 om 16:12 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×