De sjoelkampioenen van 2021-2022 bekend

Aalsmeer – Op de slotavond van het seizoen werden de hoofdprijzen uitgereikt bij sjoelclub Aalsmeer. In de hoofdklasse werd Tim van Tiem eerste, Petra Houweling behaalde nipt de 2e plaats voor Albert Geleijn op plek 3. Tim van Tiem werd ook clubkampioen bij de heren met een gemiddelde van 136,52. Lange tijd stond
Petra Houweling bovenaan in het overall klassement, maar uiteindelijk werd zij de beste dame met een gemiddelde van 135,64. Beiden mochten hiervoor een gegraveerde schaal in ontvangst nemen.

In de A-klasse was het het gehele seizoen ook spannend tussen de nieuwkomers Iko van Elburg en Pia Mulder. Uiteindelijk won Pia het eindklassement ten koste van Iko. Marja Springin’tVeld werd 3e. De B-Klasse was iets minder spannend. Anouschka Ploeger stond bijna het hele seizoen bovenaan. Mahjan Yari behaalde het zilver en Diny Bosman werd 3e.

Foto: Sjoelkampioenen 21-22 (eigen foto)

Gepubliceerd: 9 mei 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×