‘Door de Mangel’ ontvangt Jack Muller

De Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ ontving afgelopen maandag één van de twee nieuwe eigenaren van De Oude Veiling. Jeff van den Heuvel vertelde enthousiast over deze nieuwe stap in zijn leven. Altijd in de horeca, er een jaartje tussenuit om professioneel te pokeren en dan je droom verwezenlijken. Want dat was de stap om De Oude Veiling over te nemen. Jeff en zijn compagnon hebben  het restaurant flink onderhanden genomen en heeft nog plannen genoeg. 

Ook Jeff ging op zoek naar een opvolger, maar dat viel niet mee. Uiteindelijk is het toch gelukt een nieuwe gast te vinden. Maandag 23 mei zal Jack Muller als 345e gast naar de studio komen. De Rijsenhouter is muzikant en schrijver. Van zijn hand verschenen diverse boeken en dichtbundels. Samen met Esther Streefland en Joke van der Zee is hij bezig met een nieuw project: ‘Boekje voor Oekraïne’. Uiteraard zal hij daar over vertellen.

Heb je ook een vraag voor Jack? mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl. Je hoort dan jouw vraag en meer op maandag 23 mei vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jack Muller

Gepubliceerd: 17 mei 2022 om 9:29 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×