‘Door de Mangel’ gaat weer live met Jeff van den Heuvel

Het wekelijkse programma ‘Door de Mangel’ was de afgelopen drie weken niet live te beluisteren, maar waren er een drietal herhalingen geprogrammeerd. Zo was afgelopen maandag de uitzending met rapper Rik Spaargaren (DJ ViezeRik) terug te horen. Hij vertelde uitgebreid over zijn muziekaspiraties.

Komende maandag ontvangt de Aalsmeerse talkshow wel weer live een gast. De nieuwe uitbater van “De Oude Veiling” zal dan achter de microfoon plaatsnemen. Jeff van den Heuvel heeft onlangs met een compagnon het stokje overgenomen en zal uiteraard vertellen over hoe de eerste weken zijn verlopen. Heb je ook een vraag voor Jeff? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl. Je hoort dan jouw vraag en meer op maandag 16 mei vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 mei 2022 om 10:50 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×