'Aalsmeer by Night' gaat opnieuw 'Back to the Seventies'!

Donderdag 12 mei is er wederom een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer! Net als vorige week duikt presentator Meindert van der Zwaard deze donderdag vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren 70!
Nòg meer leuke en opmerkelijke muziek uit het tijdperk 1970-1979! Ook deze donderdag niet alleen de hits van toen maar ook veel inmiddels vergeten platen uit die tijd! ‘De Muziekgeschiedenis’ (rond 22.35 uur), ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan ook in het teken van de muziek uit de Seventies! Andere vaste onderdelen zoals de de ‘De Reclameplaat’ (rond 22.23 uur) en ‘Oud & Nieuw’ (rond 22.50 uur), gaan even buiten dit thema om, maar tijdens de rest van de lange uitzending voert ‘seventies’-muziek de boventoon.
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Gepubliceerd: 10 mei 2022 om 10:47 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×