Gedichtentuin KCA ditmaal in teken van ‘Kleurrijk’

Aalsmeer – Voor de 14e keer stelt KCA Podiumkunsten & Literatuur de Gedichtentuin weer open op het Boomkwekerskerkhof aan de Stommeerweg. De eerste drie weekeinden van september wordt het genieten van het thema ‘Kleurrijk’. Een woord met vele mogelijkheden om kleur te beschrijven in natuur, mens en karakter.

Dichters uit de omgeving worden van harte uitgenodigd mee te doen. De gedichten worden geplastificeerd en op standaards geplaatst. Houd 14 dichtregels aan en stuur je gedicht in Word naar Haremakerjcp@hetnet.nl. De sluitingsdatum is 7 augustus 2022. De werkgroep beoordeelt de gedichten en je ontvangt tijdig bericht of je gedicht geselecteerd is.

Heerlijk om creatieve gedachten te lezen tussen de oude bomen. Niet alleen dichters komen langs op de bijzondere locatie aan de Stommeerweg, naast de katholieke kerk, maar ook belangstellenden die misschien een volgende editie mee gaan doen, evenals nieuwsgierigen die nog niet eerder op dit groene natuurmonument in Aalsmeer waren.

Gepubliceerd: 17 mei 2022 om 20:19 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×