Jubilarissen Boerenvreugd in het zonnetje gezet

Aalsmeer – Tijdens een gezellige vrijwilligersavond heeft het bestuur van kinderboerderij Boerenvreugd drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Jenny, Huub en Jan zetten zich al 25 jaar belangeloos in voor de boerderij. En dat verdient het om in het zonnetje te worden gezet.

Jenny is regelmatig te vinden in de winkel van de boerderij en helpt bij activiteiten, Jan draait beheersdiensten in de weekenden en oud-bestuurslid Huub is een duizendpoot die echt van alles doet op de boerderij. Het drietal heeft als dank voor hun inzet een uniek Boerenvreugd
speldje ontvangen. Na het officiële gedeelte hebben de vrijwilligers genoten van een heerlijk buffet met live muziek.

Gepubliceerd: 16 mei 2022 om 17:24 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×