Laatste Musical Mania Weken ONE de Musical

Aalsmeer – De laatste Musical Mania Weken voor de spectaculaire productie ONE de Musical zijn ingegaan. Dit is je laatste kans om deze mooie familievoorstelling voordelig te gaan bewonderen in het unieke LEDbox Theater in Studio’s Aalsmeer. Het verhaal over verraad en bedrog, passie en eeuwige liefde. Alles of niks, dat is ONE.

In Aalsmeer laat deze grote productie flink van zich horen. Veel ondernemers, waaronder ook de winkeliers uit Aalsmeer Centrum, hebben de musical al bezocht en waren enthousiast. Het promotieteam was in de regio en in Aalsmeer diverse keren actief. Ook tijdens de braderie en geraniummarkt afgelopen zaterdag kon de bakfiets met LEDschermen en de jongens tegenkomen. Ze deelden actieflyers uit waarmee je de tweede ticket tot juni gratis krijgt om ‘de buren’ uit Aalsmeer kennis te laten maken met dit hartstochtelijke liefdesverhaal. Ga naar onedemusical.nl/gratisticket, regel het vandaag nog en laat je meenemen terug in de tijd naar het oude Egypte.

Gepubliceerd: 10 mei 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×