Drie winnaars prijsvraag Historische Tuin

Aalsmeer – Op 10 april was de Historische Tuin aanwezig met een informatiekraam op het Sport en Cultuur Event in Sportcentrum De Waterlelie. Op deze kraam konden bezoekers meedoen met twee prijsvragen. Anne Faber zat met zijn antwoord (3.251) het dichtstbij het juiste aantal bonen in de vaas (3.357). Het juiste gewicht van de sering was 8.5 kilogram. Bart Kabout (7.7 kg) en Ineke de Wijn (9.3 kg) zaten er  beidenprecies 800 gram naast. Dat betekent dat er twee winnaars zijn in deze categorie.

De prijzen werden op 7 mei door tuinchef Gerben de Vries uitgereikt bij de kraam van de Historische Tuin op de Geraniummarkt. De drie winnaars ontvingen een donateurspas waarmee zij het hele jaar gratis toegang hebben tot de Tuin. Wilt u dit ook? Word dan vriend (en dus donateur) van de Historische Tuin in Aalsmeer. De minimum jaarlijkse bijdrage is €20. Een hoger bedrag is uiteraard ook zeer welkom! Als dank voor uw bijdrage ontvangt u jaarlijks een donateurspas waarmee u het hele jaar gratis toegang heeft tot de Tuin. Ga naar de website om u aan te melden: www.historischetuinaalsmeer.nl

Foto: Winnaar Anne Faber (l)

Gepubliceerd: 10 mei 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×