Waterfront wordt op 23 mei feestelijk geopend

Aalsmeer – Nadat het een aantal keer is uitgesteld vanwege coronamaatregelen vindt op maandag 23 mei de opening plaats van het Waterfront. Om 14.30 uur is iedereen welkom aan de noordkant van de watertoren tegenover restaurant ‘Christiani’. Kinderburgmeester Anne van
Duijn verricht de openingshandeling.

Bij de opening zijn, naast vertegenwoordigers van de gemeente, vertegenwoordigers van het hoogheemraadschap van Rijnland en Stichting Leefomgeving Schiphol aanwezig. Na de openingshandeling wordt een wandeling gemaakt over de boulevard richting restaurant ‘On
the Rock’.

Gepubliceerd: 17 mei 2022 om 19:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×