CDA-er Annik van Berlo in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was de hoofdredacteur van ‘Aalsmeer Vandaag’ te gast bij ‘Door de Mangel’. Arjen Vos noemde zichzelf geen journalist, maar is dat stiekem natuurlijk wel. De in Haarlem geboren Aalsmeers kampioen bommetje noemde zichzelf chaotisch, jongensachtig en creatief. Vos verdient zijn boterham o.a. met schoolfotografie. “Ik vind het geweldig om er voor te zorgen dat iedereen zo goed mogelijk op de klassenfoto staat”, vertelde Arjen.

Ook Arjen is op zoek gegaan naar een opvolger. Deze vond hij in de voorzitter van het CDA Aalsmeer: Annik van Berlo. Zij is geboren in België en is volgens Vos zeer gedreven, vriendelijk en sociaal. Zijn vraag aan Annik is: Waarover heb je je in Aalsmeer het meest verwonderd? Maar ook is hij benieuwd of ze zich meer verwant voelt met Nederland of met België. Heb je ook een vraag voor Annik? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl. Je hoort dan jouw vraag en meer op maandag 13 juni vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Annik van Berlo (eigen foto)

Gepubliceerd: 14 juni 2022 om 11:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×