'Back to the 80s' in extra lange 'Aalsmeer by Night' in juni

Donderdag 16 juni is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. Ook de twee donderdagen daarna zijn er lange uitzendingen. Deze avonden duikt presentator Meindert van der Zwaard vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren 80.
De leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1980-1989 komen deze avonden voorbij. Bovendien hoor je de grootste hits van de jaren 80 in de Top 30 die verdeeld over de drie weken te horen is. Welke artiesten en groepen scoorden grote hits? Herinner je Spargo, Grace Jones en Kim Wilde nog? Of Spandau Ballet, Paul Young en Level 42?
‘De muziekgeschiedenis’ (rond 22.35 uur), ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan ook in het teken van de muziek uit de Eighties! Andere vaste onderdelen zoals ‘De Reclameplaat’ (rond 22.23 uur) en ‘Oud & Nieuw’ (rond 22.50 uur) gaan even buiten dit thema om, maar tijdens de rest van de lange uitzending voert ‘eighties’-muziek de boventoon.
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 14 juni 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×