Diamanten huwelijk voor echtpaar Olij-Oor

Aalsmeer – Burgemeester Gido Oude Kotte heeft maandag 20 juni een bezoek gebracht aan het echtpaar Huib en Marlene Olij-Oor. Ze stapten 60 jaar geleden in het huwelijksbootje op 20 juni 1962 in Aalsmeer. Ze hebben elkaar voor het eerst ontmoet bij het Oosterbad aan de Mr. Jac Takkade in Aalsmeer.

Huib werkte bij garage Maas in Kudelstaart als automonteur en Marlene was kraamverzorgster. Ze woonden allebei in Aalsmeer. Later is Huib op de rozenkwekerij van zijn vader gaan werken op de Aalsmeerderweg. Daar tussen de kassen werden hun twee kinderen Ruud en Ingrid geboren. 45 jaar geleden verhuisden ze naar de Achterweg in De Kwakel waar ze een rozenbedrijf begonnen. Inmiddels woont het echtpaar alweer een paar jaar op de Uiterweg in Aalsmeer.

Burgemeester Gido Oude Kotte heeft het bruidspaar gefeliciteerd met hun jubileum. Hij overhandigde een mooie bos bloemen en kopie van de Trouwakte uit 1962.

Gepubliceerd: 23 juni 2022 om 19:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×