Dorpswandeling met Jan van Veen

Aalsmeer – Museum Historische Tuin Aalsmeer organiseert tijdens het seizoen iedere laatste zaterdag van de maand een dorpswandeling in Aalsmeer Centrum. De wandeling voert langs bekende Aalsmeerse monumenten, maar ook langs minder bekende punten die historisch gezien interessant zijn. De dorpswandelingen zijn geschikt voor iedereen die meer wil weten over Aalsmeer. Verwacht geen zware kost, wel een informatief verhaal doorspekt met leuke anekdotes en wetenswaardigheden.

Bevlogen verteller
De volgende dorpswandeling staat gepland voor zaterdag 25 juni en staat onder leiding van Jan van Veen, voormalig directeur van OBS Kudelstaart en o.a. huidig presentator bij Radio Aalsmeer is een bevlogen verteller over de geschiedenis van Aalsmeer. Startpunt is de kassa van museum Historische Tuin, Praamplein 1. De start is om 13.00 uur en de wandeling duurt ongeveer vijf kwartier. Deelname kost € 5,00 en een plaats reserveren kan door te mailen naar coordinator@historischetuinaalsmeer.nl of door te bellen naar de Historische Tuin, tel. 0297-322562.

Andere data
Naast aankomende zaterdag zijn er dit jaar nog wandelingen en veilingen op 30 juli en 27 augustus en 24 september. Ook hiervoor kan al gereserveerd worden. Wandelingen en veilsessies zijn op aanvraag ook voor groepen te boeken. Kijk voor meer informatie op
www.historischetuinaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 23 juni 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×