'Echt Esther': Vreemde Vogels in de KunstKas

Donderdag 23 juni om 19.00 uur vertelt Trudy Rothe over de KunstKas bij ‘Echt Esther’. Dit is een gezamenlijk initiatief  van Trudy en Tobias Rothe aan de Aalsmeerderweg, waar vroeger kamerplanten en rozen werden gekweekt. Het voorste gedeelte “De Loods” is een podium en expositie ruimte voor kunstenaars, maar als je de tijd hebt om door te lopen kom je in de oude grenen “Rozenkas” en daar zie je het romantisch tafereel van de foto’s. Trudy heeft er een weelderige tuin gecreëerd. Stef en ik mochten kort geleden even komen kijken.

Er is een actuele reden waarom Trudy aanstaande donderdag aanschuift. Aankomend weekend 25 en 26 juni is de expositie “Vreemde Vogels en Vergezichten” in de KunstKas gemaakt en samengesteld door kunstenaars van Ons Tweede Thuis.

Ben je al nieuwsgierig? Mis de uitzending niet en schrijf het vast in jouw agenda. We zijn er donderdag vanaf 19:00 uur en je kunt overal naar ons luisteren via www.radioaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 20 juni 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×