Ines van der Boon als 350e gast in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was de voorzitter van het CDA Aalsmeer te gast in de Aalsmeerse talkshow. Annik van Berlo is geboren in België en noemde zichzelf: open, dynamisch en muzikaal. Van Berlo werk op de Universiteit van Utrecht en is zeer begaan met de Oekraïense vluchtelingen. Het voorwerp dat zij ‘meenam’ was een buffetpiano. Zij begeleidt regelmatig haar vioolspelende kinderen op haar piano.

Ook Annik is op zoek gegaan naar een opvolger. Zij vond Ines van der Boon bereid om maandag 27 juni om 19.00 uur aan te schuiven in de studio als 350e gast in ‘Door de Mangel’. Zij is een geboren en getogen Aalsmeerse en maatschappelijk zeer betrokken. Annik is nieuwsgierig naar haar drijfveren en welke inzichten zij nog steeds opdoet.

Heb je ook een vraag voor Ines? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl. ‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van debprogramma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 juni 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×