'Sem op Zaterdag' in teken van Rob de Nijs

Afgelopen week nam Rob de Nijs na een lange succesvolle carrière afscheid van zijn publiek in een overvolle Ziggo Dome. Reden om de komende uitzending van ‘Sem op Zaterdag’ geheel Nederlandstalig te houden met uiteraard Rob de Nijs in de hoofdrol.

Zaterdag 2 juli vanaf 10.00 uur kun je genieten van de platen die Sem van Hest voor de luisteraars uitgezocht heeft.

‘Sem op Zaterdag’ is een muziekprogramma waarin Sem van Hest op eigen en soms onnavolgbare wijze zijn wekelijkse selectie muziek presenteert. De keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht.

Foto: laatste concert Rob de Nijs (Debbie van Grieken)

Gepubliceerd: 28 juni 2022 om 10:59 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×