Meubelmaker Jan Walch gast in ‘Door de Mangel’

Maandag 27 juni was Ines van der Boon de 350e gast in ‘Door de Mangel’, de talkshow op Radio Aalsmeer. Zij is geboren in de Haarlemmermeer en vertrok na de middelbare school naar het buitenland om haar talen te leren. Na o.a. bij de KLM en Waterdrinker te hebben gewerkt als grondstewardess en kwaliteitsmanager, is ze voor zichzelf begonnen. Zij helpt bedrijven om hun processen zo goed mogelijk te laten verlopen, maar daarnaast is zij ook heel creatief met tekst en taal. Ines omschreef zichzelf als verbindend, veelzijdig en actief.

Zoals gebruikelijk heeft ook Ines een opvolger gezocht en gevonden. Maandag 4 juli komt Jan Walch naar de studio. Hij is al jarenlang een dierbare vriend van Ines en haar man. Hij is een meubelmaker van beroep. Ines wil graag van hem weten waarom hij voor het vak meubelmaker heeft gekozen? Is daar in deze tijd van zelfbouwmeubels vraag naar? Deze vraag en meer komende week in ‘Door de Mangel’. Heb je ook een vraag voor Jan? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jan Walch

Gepubliceerd: 28 juni 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×