Hoofdredacteur ‘Aalsmeer Vandaag’ in ‘Door de Mangel’ 

Op Tweede Pinksterdag ontving ‘Door de Mangel’ allround fotograaf Jaap Maars. Geboren in Amsterdam en via Amstelveen 52 jaar geleden in Aalsmeer terecht gekomen. “Destijds werd mij de woning waar ik nu nog altijd woon gewoon aangeboden”, vertelde Maars. Hij noemde zichzelf sportief, eigenwijs en een laatbloeier. Al zo’n 28 jaar maakt Jaap foto’s voor bedrijven, de lokale en soms ook landelijke pers, maar het liefst is hij met zijn camera op een sportveld te vinden.

Uiteraard zocht Jaap iemand die het stokje van hem overneemt. Hij kwam uit bij niemand minder dan Arjen Vos, zijn collega en hoofdredacteur bij de nieuwswebsite ‘Aalsmeer Vandaag’. “Hij heeft na de dood van oprichter Han Carpay de website voortgezet”, vertelde Maars. “Ik ben benieuwd hoe hij dit naast zijn andere werkzaamheden kan volhouden. 

Heb je ook een vraag voor Arjen? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl. Je hoort dan jouw vraag en meer op maandag 13 juni vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Arjen Vos

Gepubliceerd: 7 juni 2022 om 0:01 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×