Poppentheater met 'Beestenboel' op Boerenvreugd.

Aalsmeer – Velen hebben wel eens een voorstelling van Poppentheater Zelen bezocht en niet alleen op kinderboederij Boerenvreugd. De leuke poppenkastverhalen met gezellige liedjes worden met veel plezier bekeken door de jonge bezoekers en hun (groot-) ouders. Zondag 26 juni komt het poppentheater met een nieuwe voorstelling naar Boerenvreugd. De voorstelling “Beestenboel’ speelt zich af op een kinderboerderij.

Er breekt paniek uit bij de beheerder van de kinderboerderij als een kip een koe nadoet en een varken een schaap! Alles staat op zijn dieren-kop. Er loopt zelfs een olifant rond! Het is een echte Beestenboel geworden op de kinderboerderij.

De voorstelling is met mooi weer buiten te zien. Bij minder mooi weer gaat de voorstelling ook gewoon door, de poppenkast zal dan binnen in de stolp te zien zijn. Om 11 uur is de eerste voorstelling en de tweede is om 14 uur. Om er een extra grote vrolijke beestenboel van te maken op de boerderij mogen kinderen hun eigen knuffel meenemen.
Het bezoekadres van de kinderboerderij is Beethovenlaan 118 in Aalsmeer. Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van de voorstelling maar varken Beer staat klaar om donaties in ontvangst te nemen.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 20 juni 2022 om 7:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×