Run voor Kika Amsterdam rond Ouderkerkerplas

Amsterdam – Op zaterdag 11 juni staan er honderden enthousiaste hardlopers aan de start van Run for KiKa Amsterdam bij de Ouderkerkerplas. Nog altijd sterft er elke drie dagen een kind aan kanker. Dat moet anders! Kom in actie en schrijf je nu in en draag bij in de strijd tegen kinderkanker.

Run for KiKa is hét hardloopevenement voor de hele familie. Deelnemers doen mee als individu aan de 5 of 10 km, de KiKa Mini Race (kinderen t/m 8 jaar) of samen als team aan de estafette. De Ouderkerkerplas kleurt oranje en samen zetten jong en oud zich in voor kinderen met kanker. Met hun deelname dragen zij bij aan het verhogen van het genezingspercentage van kinderkanker. Samen gaan we voor 100% genezing van kinderkanker. Het terrein opent om 09.00 uur haar deuren en rond 13.30 uur zal het programma eindigen. 

Waanzinnig bedrag
Dankzij de inzet, sportiviteit, enthousiasme en vooral motivatie van de KiKa-lopers staat de sponsorteller van Run for KiKa Amsterdam inmiddels op meer dan €53.000,-. ‘Een waanzinnig bedrag!’, aldus organisator Rick de Haan. Tijdens de speciale Kanjerkroning worden er een aantal zieke of pas genezen kinderen in het zonnetje gezet, waarna zij gezamenlijk het totale bedrag bekend maken dat is opgehaald. Doneren kan nog tot 1 juli via de website van Run for KiKa. 

Inschrijven kan nog
Kom in actie en daag vrienden, familie en collega’s uit om samen de uitdaging aan te gaan tijdens Run for KiKa Amsterdam. Inschrijven kan nog t/m 11 juni via www.runforkika.nl en draag bij!

Gepubliceerd: 9 juni 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×