Optreden Lumen Ensemble en Mai Hiemstra

Aalsmeer – Zaterdag 18 juni, tijdens Aalsmeer Flower Festival, organiseert het Flower Art Museum een speciaal concert. Het Lumen Ensemble verzorgt een optreden met viool en harp en werkt hierbij samen met bloemdesigner Mai Hiemstra. Zij nemen luisteraars mee op een muzikale ontdekkingsreis.

Anastasia Kozlova en Eva Tebbe gaan speciaal voor het Flower Festival een samenwerking aan met bloemdesigner Mai Hiemstra, die woont en werkt in de regio Aalsmeer. In haar geboorteland Japan gaf zij al diverse succesvolle ‘bloemenperformances’ op klassieke muziek. Terwijl de musici spelen, maakt Mai een arrangement met prachtige bloemen, waarbij zij zich laat inspireren door de composities.

Dit bijzondere concert begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) en vindt letterlijk plaats tussen de kunst en de bloemen. Kaarten à € 23,50 (Vrienden FAM € 20,-) zijn verkrijgbaar via de ticketshop van het museum. De toegang is inclusief museumentree, koffie/thee bij binnenkomst en de mogelijkheid om in de pauze en na afloop de bloemarrangementen van het Flower Festival te bekijken.

Gepubliceerd: 9 juni 2022 om 19:08 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×