Aanrijding motor en bezorgscooter Aalksmeerderweg

Aalsmeer – Een motorrijder en bezorgscooter zijn dinsdagavond omstreeks half zeven met elkaar in botsing gekomen op de Aalsmeerderweg in Aalsmeer. Er kwamen twee ambulances ter plaatse. De motorrijder is met onbekend letsel met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Twee andere personen zijn er plekke door ambulancepersoneel gecontroleerd en hoefden niet naar het ziekenhuis.

De Aalsmeerderweg werd in beide richting afgesloten tussen de Middenweg en de Ophelialaan. De scooter reed vermoedelijk net vanuit een uitrit de Aalsmeerderweg op. Naar de exacte oorzaak van het ongeluk wordt onderzoek gedaan.

Foto: VLN Nieuws - Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 12 juli 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×