G-tennis bij TVK groeit met hulp van de Mike Multi Foundation

Kudelstaart – Tennis is een sport voor iedereen. Dus ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarom is er G-tennis bij Tennisvereniging Kudelstaart. Een paar jaar geleden is een groep enthousiaste vrijwilligers begonnen met het organiseren van gezellige tennisavonden voor deze doelgroep en de G-tennis krijgt steeds meer vorm bij de Kudelstaartse tennisvereniging.

Reden voor de Mike Multi Foundation om te helpen met verschillende materialen. Dat TVK de G-tennis wil laten groeien juicht voorzitter Mike van der Laarse alleen maar toe. “Prachtig om mensen met een beperking te mogen helpen om lekker te kunnen sporten.” Afgelopen zaterdag kwam hij naar de vereniging om een en ander persoonlijk te overhandigen aan TVK-voorzitter Peter Janmaat en de G-tennis commissie, die hier erg blij mee zijn. Renata, Antoinette, Chantal, John, Dave en Ilse kregen nieuwe shirts, hesjes voor de deelnemers en een prachtige kist voor het opbergen van alle spullen. De kist, gemaakt door Van Arkel Bouw, wordt binnenkort nog door Multi Supplies voorzien van stickers.

Activiteiten
De G-commissie zit vol met plannen. Tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen wordt net als vorig jaar het buddy-toernooitje weer gehouden. Zaterdagmiddag 27 augustus zijn mensen met een verstandelijke beperking welkom om samen met een (eigen of door de club geregelde) buddy de sportieve strijd met elkaar aan te gaan en ter afsluiting te genieten van lekkere pizza’s. De periodieke tennisavonden op de vrijdagavond worden na de zomer ook weer georganiseerd en de G-tenniscommissie gaat bij een aantal Ons Tweede Thuis voorzieningen langs met een mini- tennisbaantje om iedereen kennis met tennis te laten maken. En wil je tennisles, lid worden zodat je meer kunt tennissen of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar tennis@tvkudelstaart.nl.

Gepubliceerd: 12 juli 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×