Kraamhouders voor braderie kunnen zich melden

Aalsmeer – Kun jij ook niet wachten totdat je weer gezellig langs de vele kraampjes kunt slenteren en een lekker drankje of hapje kunt nuttigen op het foodpleintje? Noteer dan de datum zaterdag 3 september in je angenda, want dan  kan het weer op de braderie in Aalsmeer Centrum! De Zijdstraat, Schoolstraat en een stukje Dorpsstraat en Weteringstraat staan dan weer vol met kraampjes, foodtrucks en leuke activiteiten.

Heb je interesse in het huren van een kraam of plek? Ondernemers, horeca, verenigingen, stichtingen etc. zijn meer dan welkom om zich te presenteren aan de bezoekers. Mail voor de mogelijkheden naar organisatorRichard Piller: marktpillie@gmail.com.

Foto: LNF | Laurens Niezen

Gepubliceerd: 12 juli 2022 om 19:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×