Auto slaat over de kop Meerlandenweg

Amstelveen – Op de Meerlandenweg in Amstelveen, vlakbij Aalsmeer en de Legmeerdijk is maandagochtend 25 juli even na 07.00 uur een heftig ongeval gebeurd. Zeker drie personen raakten daarbij gewond en moesten naar het ziekenhuis.

De bestuurder van een auto raakte, door nog onbekende oorzaak, de macht over het stuur kwijt. De auto kwam in botsing met een boompje en rolde daarmee over de kop. De auto kwam vervolgens op zijn kant tot stilstand tegen een boom.

Alle inzittenden van de auto zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto: VLN Nieuws

Gepubliceerd: 25 juli 2022 om 11:56 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×