Echt Esther: “Met mij is toch niets mis?”

Bij ‘Echt Esther’ donderdagavond 28 juli om 19.00 uur weer interessante onderwerpen. Hoe leg je mensen uit wat onrealistische angsten zijn, wat ze met je doen? In haar psychologische debuut roman legt Elly Vos uit hoe dit werkt. Het is niet zomaar iets wat tussen je oren zit. Je hebt geen knopje aan en uit.  Elly woont niet om de hoek, dus zij vertelt ons telefonisch over hoe haar boek tot leven is gekomen.

“I am a creator of my own happy life!” Hoe doe je dat dan? Daarover gaat Wilma Dekker, donderdag 28 juli alles vertellen. Zij startte na een heel moeilijke periode in haar leven Creatie Atelier Wilma.  Wat je daar kunt doen en wat dat brengt. Dat is wel echt een momentje luisteren waard.

Onze Truus is op vakantie dus deze week draagt Bob van den Heuvel een column voor uit eigen werk. Het moet ook Bob goed lukken om Aalsmeer via het geschreven woord door de radio te beschrijven.

Luister je mee? Echt Esther is er live donderdag om 19:00-20:00 uur.

Foto: Schrijfster Elly Vos

Gepubliceerd: 26 juli 2022 om 10:25 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×