'Sem op Zaterdag' in teken van Rob de Nijs en aardbeiensloffen

De laatste zaterdag van juli, de maand van Rob de Nijs bij ‘Sem op Zaterdag’. Ook zaterdag 30 juli gaat programmamaker Sem van Hest weer uitgebreid zijn prachtige stem laten horen in zijn uitzending van tien tot twaalf uur.

Ook is er weer eens de kans om een lekkere aardbeienslof te winnen. Tijdens de uitzending zal Sem de vraag waarmee u kunt winnen aan u voorleggen.

‘Sem op Zaterdag’ is een muziekprogramma waarin Sem van Hest op eigen en soms onnavolgbare wijze zijn wekelijkse selectie muziek presenteert. De keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht.

In zijn programma komen alle genres en dus muziek van alle continenten gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’. Kortom, 2 uur ‘easy interesting listening’ met verrassende muzikale vondsten.

Foto: aardbeienslof

Gepubliceerd: 26 juli 2022 om 10:53 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×