Fotograaf Kick Spaargaren op herhaling bij 'Door de Mangel'

Terwijl het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag 1 augustus om 19.00 uur kunt u luisteren naar een herhaling van 24 januari jl. Toen was fotograaf Kick Spaargaren de 334e gast in de talkshow.

De sportieve avonturier spreekt ronduit over zijn werk als medewerker op een kwekerij, maar vooral ook over fotografie. Hij fotografeert voor de Nieuwe Meerbode en onder andere ook bij de Aalsmeerse handbal. Daarnaast heeft hij ook nog tijd om te schaatsen.

Dit en meer hoor je komende maandag vanaf 19.00 uur.

Foto: Kick Spaargaren

Gepubliceerd: 26 juli 2022 om 10:54 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×