Een zwaar gewonde na flink ongeval in de fortbocht

Kudelstaart – Een motor en een personenauto zijn maandagavond 4 juli omstreeks 19.00 uur met elkaar in botsing gekomen op de Kudelstaartseweg in Kudelstaart. Het ongeval vond plaats in de fortbocht.

De motorrijder raakte zwaargewond en is door de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Een tweede ambulance kwam ter plaatse en heeft inzittende van de auto nagekeken. Deze persoon hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

De schade door het ongeval is enorm. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Daarom zal de politie technisch onderzoek verrichten. De Kudelstaartseweg is daardoor voor enige tijd afgesloten geweest. De auto en motor worden door de politie in beslag genomen voor onderzoek.

Foto: VLN Nieuws

Gepubliceerd: 4 juli 2022 om 20:51 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×