Hockey en gezinsbegeleiding bij 'EchtWel'

Esther en Sem kijken weer uit naar een nieuwe ‘EchtWel’ en donderdag 7 juli om 19.00 uur is het zo ver. Ze hebben ook deze maand weer een toffe sidekick: Boris van Schijndel. Ze ontvangen Michael Alderden van Game Intelligence en kinder- en gezinsbegeleider. Marjolein van den Adel.

De opleiding Game Intelligence is opgericht om kinderen, naast de training en wedstrijden van hun eigen hockeyclub, extra te trainen op hockeytechniek en ruimtelijk inzicht. Kinderen krijgen meer aandacht en oefenen op nieuwe technieken. Er bestaan geen goede of slechte spelers. Iedereen kan oefenen met goede begeleiding vooruitgaan, zeker als je passie hebt voor de sport! De overtuiging van Game Intelligence is: wie het meest oefent op de juiste manier, ontwikkelt zich het snelst.

Ze ontvangen ook Marjolein van den Adel. Marjolein is kinder- ,jeugd- en gezinsbegeleider. En niet onbelangrijk ook, singer songwriter. Ze gaan luisteren naar haar muziek, die is vaak geïnspireerd op aar werk met kinderen.

Boris studeert retail en verkoop. Houdt van film, acteren, voetbal en voetbal kijken. Boris en Marjolein kennen elkaar nu twaalf jaar, want sinds zijn 6e jaar begeleidt Marjolein Boris. Zoals gezegd, Boris zal deze uitzending de sidekick zijn en helpen met het interviewen van Michael en Marjolein.

En jij een leuke vraag voor een van onze gasten. Twijfel niet en mail hem naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan overal ter wereld donderdag vanaf 19:00 via www.radioaalsmeer.nl. Luister jij ook mee?

Gepubliceerd: 4 juli 2022 om 15:09 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×