Laatste gast voor zomerstop in ‘Door de Mangel’: Leo Bakker

Op de eerste maandag in juli ontving het team van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ Jan Walch als 351 e gast. Jan is een geboren en getogen Aalsmeerder die naar de Zeevaartschool ging en daarna in het verzekeringswezen terecht kwam. Tegenwoordig is hij meubelmaker en geniet ervan om de juiste oplossing te vinden voor zijn opdrachtgevers. Jan koos trouw, improvisatie en kat-uit-de-boom kijken als drie bij hem passende kernwoorden. Zelf zingt en schrijft hij graag nummers, maar wilde ook graag een door zijn dochter gemaakte cover laten horen.

Volgens de opzet van het programma heeft ook Jan een nieuwe gast gezocht en gevonden. Maandag 11 juli zal in de laatste uitzending voor de zomerstop juli, Leo Bakker achter de microfoon schuiven. De Kudelstaarter doet veel voor de kerkelijke ontwikkelingshulp en
heeft zijn woning in een vroeg stadium energie neutraal gemaakt. Daarover kan Bakker ongetwijfeld veel interessants vertellen. Heb je een vraag voor Leo? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl.

Van 18 juli t/m 22 augustus kunt u luisteren naar herhalingen, waarna op 29 augustus het nieuwe radioseizoen weer start.
‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 juli 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×