'Echt Esther' over foto expositie Fotogroep Aalsmeer

Donderdag 14 juli om 19.00 uur komt Mascha Gersthuizen bij ‘Echt Esther’ vertellen over haar nieuwste boek “Hannes keuze”. Weer snijdt Mascha een maatschappelijk thema aan met haar derde boek. Esther Sparnaaij gaat er donderdag dieper op in. Zij werkte tot 2014 als huisarts. Onbewust verzamelde ze in haar hoofd situaties en voorvallen die erom schreeuwden verteld te worden. Als schrijver weekt ze deze gebeurtenissen los van hun oorsprong en vat de beelden in tekst om de wereld te laten zien wat zich achter onze deuren afspeelt.

Prijsvraag
Mascha wil een gesigneerd exemplaar van haar boek “Hannes keuze” uitreiken aan de persoon die het mooiste antwoord heeft op de volgende vraag: “Wie wil jij deze zomer op vakantie sturen met Hannes keuze en waarom?” Mail jouw reactie uiterlijk donderdag 17:00 uur naar: esther@radioaalsmeer.nl

Fotogroep Aalsmeer
Ook Adrie Kraan de voorzitter van Fotogroep Aalsmeer schuift aan. Hij komt vertellen over de expositie: “Het beste van seizoen 21/22”. Deze tentoonstelling toont de 36 beste foto’s van de fotogroep van het afgelopen jaar en wordt zaterdag 16 juli geopend om 16:00 uur door wethouder Willem Kikkert in het Oude Raadhuis. Natuurlijk praat Esther ook met Adrie over zijn liefde voor fotografie en welke onderwerpen hij het liefst voor de lens heeft.

De column wordt deze week voorgedragen door Barbara Boekhorst, zij brengt waarschijnlijk een beetje magie in de uitzending met haar kijk op de wereld.

Heb je een vraag voor een van de gasten? Mail voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan donderdag vanaf 19:00 uur overal ter wereld via www.radioaalsmeer.nl

Foto: Adrie Kraan van Fotogroep Aalsmeer

Gepubliceerd: 12 juli 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×