'Back to the 90s' in extra lange 'Aalsmeer by Night

In mei van dit jaar ging ‘Aalsmeer by Night’ terug naar de muziek uit de jaren 70. De maand juni stond in het teken van de muziek uit de jaren 80. Nu aansluitend staat in juli de muziek uit de jaren 90 centraal.
De komende donderdagavonden zijn er weer extra lange uitzendingen van ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. Dan draait presentator Meindert van der Zwaard vanaf 20.00 uur muziek uit de jaren 90! De leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1990-1999 komt voorbij.
‘De muziekgeschiedenis’ (rond 22.35 uur), ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan ook in het teken van de muziek uit de Nineties!
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.
Foto: pixabay

Gepubliceerd: 12 juli 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×