KCA Jazzweekend in Bacchus

Aalsmeer – Van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus vindt er net als vorig jaar weer een Jazzweekend plaats in Cultureel Café Bacchus in Aalsmeer, waar jazz- en blues liefhebbers zeker van zullen genieten.

De eerste avond is het podium vanaf 2030 uur voor Meijer, de Ligt & den Boer. Hein ‘Little Boogie Boy’ Meijer brengt zijn trouwe bassist Jan den Boer en saxofonist Jan de Ligt mee, één van de beste bluessaxofonisten van Nederland. Deze drie groten zullen in Bacchus op bijzonder virtuoze wijze laten zien waarom The Blues als muziekstijl die nooit verloren gaat.
Kaarten: Jazzweekend: 26-08 Meijer, de Ligt & den Boer – Chipta

Op zaterdag 27 Augustus viert trompettist Michael Varekamp zijn 54e verjaardag in zijn lievelingsjazzclub Bacchus. Speciaal voor deze gelegenheid komt hij met de Efraim Trujillo op saxofoon, Wiboud Burkens op toetsen, Harry Emmery op contrabas.
Kaarten: Jazzweekend: 27-08 Michael Varekamp Celebration Band – Chipta

Het Trinity Trio van Elivis Sergo, dé Hammond-organist van Amsterdam, Willem Hellebrekers (saxofoon en fluit) en Dimitrios Kosmidis (drums) staat met de bluesgitarist bij uitstek Folker Tettero garant voor een superswingende bluesmiddag op de zondag vanaf 16.00 uur. De blues in al zijn facetten.
Kaarten: Jazzweekend: 28-08 Trinity + One – Chipta

Je kunt ook een combiticket kopen voor alle concerten: Jazzweekend: Combikaart – Chipta

 

Foto: Hein Meijer

Gepubliceerd: 29 juli 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×